Profetische beelden

Momenteel schrijf ik aan een boek waarin ik profetische beelden van Jezus, het Nieuwe Jeruzalem en van de hemelse Tempel deel, die ik ontving in de periode van 2020-2022.
Deze beelden hebben mij een nieuwe visie gegeven op de beelden uit de Bijbel.
Ook heb ik hier geestelijke lessen uit geleerd, die van belang zijn voor de huidige generatie. Ik geloof namelijk dat God een profetische gebedsgeneratie aan het wakker roepen is in onze dagen.

Op deze pagina hoop ik dingen uit dit boek te gaan delen, als ik wat verder in het proces ben gekomen.

Jan-Willem, 8 oktober 2022

Update over het boek: de eerste versie is af! Nu is het zoeken naar een uitgeverij, die hiermee aan de slag wil. Wilt u hiervoor met me mee bidden?

Jan-Willem, 17 december 2022

Ik heb goed nieuws, na een tijd van bidden en zoeken ben ik via via in contact gekomen met uitgeverij Public Transformation. Afgelopen week zijn we overeen gekomen dat het boek bij hen uitgegeven gaat worden. Bijzonder genoeg bereikten we deze overeenkomst op de dag van de sedermaaltijd en daarmee het begin van Pesach. Onder de getuigenissen op de homepage kunt u lezen hoe God steeds bijzondere dingen in ons leven heeft gedaan tijdens de Bijbelse feesten. Deze kan aan dit rijtje toegevoegd worden. Het is voor ons een bijzondere bevestiging dat God wil dat dit boek uit gaat komen…

We hopen dat het boek rond september uitgebracht kan gaan worden. Daar gaan we in elk geval ons best voor doen. Daarvoor zal nog wel gesleuteld moeten worden aan het boek. Wilt u mee blijven bidden voor de rest van het proces en dat er een mooi eindresultaat neergezet kan worden, waar Gods zalving op rust? Bedankt voor jullie betrokkenheid!

Jan-Willem, 11 april 2023